top of page

FORTROLIGHEDSAFTALE

  • Alle frivillige og betalende ADC-medlemmer skal acceptere vores Code of Conduct og Fortroligsaftale før de kan onboardes til Afro Danish Collectives arbejdsplatforme. Manglende accept medfører off-boarding indtil dette er bragt i orden.

  • Det sker ved, at man ved tilmelding både som frivillig eller betalende ADC-medlem husker at tjekke boksen ved CoC og fortrolighedsaftale af

§2.3.3. Code of Conduct:
"Foreningen accepterer ikke undertrykkende eller hadefuldt sprogbrug og alle former for racisme og sexisme, transfobi, homofobi, tykfobi, bodyshaming, islamofobi, western centrism/eurocentrism, enthnonationalism og hate speech angående religion frabedes, da det er en livslang rejse at lære om og arbejde som Anti-racist og da der naturligvis skal der være plads til at begå fejl og lære af dem. Vi forventer, at vedkommende kan anerkende fejlen, tage ansvar for den del som var ens egen og handle anderledes næste gang - gentagne overtrædelser kan medføre eksklusion."

 

Fortrolighedsaftale
Jeg giver samtykke til følgende udsagn og forpligter mig til at overholde følgende retningslinjer:

Alle ressourcer vedrørende Afro Danish Collective, aktivisme og politisk arbejde, skrevet, digitalt og verbalt, tilhører Afro Danish Collective. Jeg anerkender, at ingen af disse oplysninger kan deles med en tredjepart uden skriftligt samtykke fra Afro Danish Collective, samt at oplysningerne ikke på noget tidspunkt må bruges til at skade Afro Danish Collective. Dette inkluderer etablering eller bidrag til konkurrerende forretning / initiativer baseret på nogen af ovenstående oplysninger eller ressourcer.

Logo, ADC-uden_tekst.png
Om os: About Us
bottom of page